Arbetsplatsmassör / Företagsmassör
I utbildningen till Diplomerad företagsmassör ingår följande delar:

1. Friskvårdsmassör, 2 dagar
2. Energimassage, 3 dagar
3. Praktik, 20-40 timmar (praktikvecka)

Det finns två alternativ:
  1. Att gå hela utbildningen som ett paket enligt ett av de alternativen som man hittar längre ner på sidan.
  2. Att dela upp utbildning och betalning genom att först läsa till friskvårdsmassör eller energimassör, och vänta med att bestämma sig till senare för om man vill bygga på till diplomerad företagsmassör. Kostnaden för alternativ två blir något högre.
Som arbetsplatsmassör kan man utföra både liggande och sittande företagsmassage. Liggande företagsmassage ökar mest, men fortfarande är det många som vill ha energimassage på grund av att det går snabbt, man kan behålla kläderna på och man blir inte oljig. Energimassagen är också den vanligaste massagen vid events i offentliga miljöer.

Varje dag växlar undervisningen mellan teori och att öva behandlingar på varandra. Läraren visar bit för bit och man övar in det man lär sig genom att träna på varandra. Dessutom hinner vi då och då repetera och träna på sådant som vi har gått igenom tidigare under utbildningen.

Utöver det är praktik på riktiga betalande kunder viktigt för att man skall kunna sina behandlingar så bra så att man kan göra dem utan att titta i sina kompendier. Beroende på hur snabbt var och en lär sig och på vad man har för tidigare erfarenheter så behöver de flesta eleverna göra mellan 20-40 timmar praktik innan man kan börja arbeta som företagsmassör.

Det är ofta möjligt, för dem som vill, att påbörja sin praktik redan under kursveckorna. Vill man göra det så kan man välja att någon eller några dagar komma lite tidigare innan kursen börjar på morgonen, eller att stanna kvar lite längre på eftermiddagen efter kursens slut för att öva på någon av massageskolans kunder.

Resterande praktik väljer de flesta sedan att göra på sin hemort. Det finns också möjlighet att boka tid för att göra mer praktik hos oss på Göteborgs massageskola om man föredrar det.

För att utbilda sig till företagsmassör skall man ha fyllt 18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper eftersom utbildningen börjar från början.

Man kan anmäla sig till utbildningen till diplomerad företagsmassör genom att skicka ett mail till goteborgs.massage@skola.ws där man anger följande uppgifter:

- Utbildningens namn: Diplomerad företagsmassör

Vilka datum du vill gå. Man kan till exempel välja ett av förslagen nedan:

20-24 mars 2019
15-19 april 2020

Och om det är något annat som du tycker det är bra att vi känner till när du deltar i utbildningen till diplomerad företagsmassör:

När man har fått besked om att man kommer in så kan man betala in anmälnings- och administrationsavgiften, 800 kr + moms 200 kr. Alltså totalt 1 000 kr, som betalas till bankgiro 5230-4979, Göteborgs Massageskola. Anmälnings- och administrationsavgiften ingår som en del i den totala kursavgiften.

Pris:5 920 kr + moms 1 480 kr. Alltså totalt 7 400 kr inklusive moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial, prov, praktik och diplom.

Grupper på två eller fler som anmäler sig tillsammans får rabatt och betalar endast 6 900 kr per person.

Man kan också dela upp utbildningen och betalningen genom att gå de ingående delarna var för sig. Totalkostnaden blir i så fall något högre.

Diplom:Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt diplom. Utbildningen är uppdelad i två delar. När man är klar med utbildningen till friskvårdsmassör så får man diplom som friskvårdsmassör. När man är klar med energimassageutbildningen så får man diplom som energimassör. Dessutom får man diplom som företagsmassör när man har avslutat båda delarna.

Oljor:Vi använder enbart Young Livings oljor med omtanke om våra kunders, våra elevers och vår egen hälsa.

Kvalitet:Utbildningen är kvalitetssäkrad genom ett praktiskt prov. Efter godkänd utbildning är du behörig att teckna behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.