Diplomerad spaterapeut
Intensiv distansutbildning med bara 5 utbildningsdagar på massageskolan. Alla de populäraste spabehandlingarna ingår: Hot Stone massage, Chokladmassage, Aromamassage, Body Scrub samt Lymfdränagemassage, fibromassage och massage av gravida.

Innehåll:

Huvudsakligen praktisk utbildning där man övar på att ge och få behandlingar varvat med teori.

18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper eftersom utbildningen börjar från början.

Maxantal:

Lärare:

Olof och eller Linda Liljeström

Utbildningen växlar mellan teori och praktik, men är huvudsakligen praktisk. På de praktiska lektionerna visar läraren steg för steg och man övar in det man lär sig genom att träna på varandra. Utöver det så är det ibland möjligt att under kursens gång praktisera på riktiga betalande kunder. Vill man göra det så kan man välja att någon eller några dagar komma lite tidigare innan kursen börjar på morgonen, eller stanna kvar lite längre på eftermiddagen efter kursens slut och öva på någon av massageskolans kunder. Det är frivilligt, och brukar vara väldigt givande.

Praktik på riktiga betalande kunder är viktig för att man skall kunna sina behandlingar så bra så att man kan göra dem utan att titta i kompendier och anteckningar. Många elever väljer att göra huvuddelen av praktiken på sin hemort på familj, vänner och facebookvänner som blir rabatterade kunder. Oftast räcker 20-40 timmar. På så sätt får man en större vana innan man börjar arbeta med fullt betalande klienter.

Observera att i och med att det är en intensiv distansutbildning med bara 5 dagar på massageskolan så hinner man lära sig alla behandlingar och öva på dem minst en gång, men inte repetera lika mycket som på en lång utbildning. Det ligger därför ett större ansvar på varje elev att själv repetera och öva på behandlingarna efter utbildningen. Låter man det gå flera veckor efter kursen innan man gör sin första behandling så glömmer man lika intensivt som man har lärt sig. Vi rekommenderar att man gör minst 3 behandlingar varje vecka den första tiden efter kursens slut.

Man lär sig fantastiskt bra behandlingar på massageskolan, men man fortsätter sedan att lära sig när man behandlar sina klienter. För varje kund man behandlar blir man duktigare.

Om man känner att man vill repetera hela utbildningen så betalar man halva priset när man går den andra gången. Det gäller även om du har läst utbildningen på en annan skola.

Själv har jag gått många utbildningar två eller fler gånger och upptäckt saker som jag inte la märke till vid första utbildningstillfället. Ingen kan vara koncentrerad hela tiden, därför bryter vi ibland av med små anekdoter som också kan vara lärorika.

För de flesta räcker det att gå utbildningen en gång. Man blir duktig terapeut och man blir ännu bättre för varje kund. Men vill man starta sin egen spaterapeut-utbildning i framtiden så kan det vara bra att gå utbildningarna flera gånger.

Man kan anmäla sig till utbildningen till diplomerad spaterapeut genom att skicka ett mail till goteborgs.massage@skola.ws där man anger följande uppgifter:

- Utbildningens namn: Diplomerad spaterapeut

Vilka datum som man vill utbilda sig. Följande dagar finns att välja på i Kärna utanför Göteborg kl. 10.30-16.30:

a) 26 nov 2020
b) 15 mars 2021

Och om det är något annat som du tycker det är bra att vi känner till när du deltar i utbildningen.

Pris:Utbildningen till diplomerad spaterapeut kostar 6 240 kr + moms 1 560 kr. Alltså totalt 7 800 kr inklusive moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom.

Grupper om två eller fler som anmäler sig tillsammans får 800 kr i rabatt per person och betalar alltså 6 900 kr per person.

I utbildningens pris ingår följande kompendium:
  1. Hot Stone massage.
  2. Choklad- och aromamassage.
  3. Lymfdränagemassage, fibromassage och massage av gravida.
  4. Body Scrub

Diplom:Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt diplom. Ett diplom delas ut sista kursdagen. Vill man ha fler än ett diplom så kostar de 100 kr styck.

Kvalitet:Utbildningen är kvalitetssäkrad genom praktiskt prov. Efter godkänd utbildning är man behörig att teckna behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.

Produkter:Vi använder Young Livings produkter på grund av den höga kvalitén och med omtanke om våra kunders, våra elevers och vår egen hälsa.

Erbjudande:Kombinera spaterapeut-utbildningen med ytterligare en intensiv 5-dagars utbildning. Total kostnad för båda kurserna blir 12 900 kr. Kombinera med en av följande:
  • Diplomerad massör och bli certifierad spaterapeut
  • Diplomerad hudterapeut och bli certifierad spa- och hudterapeut.
Eller kombinera med båda ovanstående för totalt 16 900 kr.

Information om lunch, boende, resor, vägbeskrivning, ånger m.m. hittar man under respektive länk.